Διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων της ΑΒ Βασιλόπουλος

348

Τη δυναμική της επέκταση σε όλη τη χώρα συνεχίζει η ΑΒ Βασιλόπουλος με το άνοιγμα του 500ου καταστήματός της. Η νέα προσθήκη στο δίκτυό της αφορά στο νέο ΑΒ Food Market Βόλος (Δημητριάδος) που αποτελεί το 181ο κατάστημα του δικτύου Franchise της εταιρείας.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση «με 42 νέα καταστήματα σε Αττική, Μακεδονία, Πελοπόννησο και Κεφαλονιά, από την αρχή του έτους, έρχεται πιο κοντά στους πελάτες που εμπιστεύονται το δίκτυό της για τις αγορές τους, ώστε να έχουν πάντα δίπλα τους, το δικό τους ΑΒ. Με αυτόν τον τρόπο, μεταφέρει τη μοναδική αγοραστική εμπειρία ΑΒ ως συνώνυμο της άριστης ποιότητας, της ποικιλίας των προϊόντων που φέρνει στα ράφια της και του υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης».

Μέσα από την υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου που αγγίζει τα 60 εκατ. ευρώ για το 2019, η ΑΒ Βασιλόπουλος τονώνει την άμεση και έμμεση απασχόληση και στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες. «Η ΑΒ Βασιλόπουλος, επενδύει στον τόπο με περηφάνια για τις προοπτικές της ελληνικής πρωτογενούς παραγωγής, αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, μέριμνα για το περιβάλλον και πιστή στη δέσμευσή της να ανταποδίδει στην κοινωνία το θετικό μέρισμα της εμπιστοσύνης που της δείχνει, πολλαπλασιάζει το καλό με ενεργό ρόλο σε κάθε γειτονιά» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr