Διαματάρης προς τον αρχιεπίσκοπο Καναδά: Η πολιτεία θα είναι σταθερά στο πλευρό σας

75
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Διαματάρης προς τον αρχιεπίσκοπο Καναδά: Η πολιτεία θα είναι σταθερά στο πλευρό σας

Μετά την επιστροφή του από την Ουκρανία, ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, Αντώνης Διαματάρης, συναντήθηκε με τον αρχιεπίσκοπο Καναδά, κ. Σωτήριο.

Κατά τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, σε εξαιρετικά εγκάρδιο κλίμα καθώς τους δύο άνδρες συνδέει μακρόχρονη φιλία, συζητήθηκαν θέματα της Αρχιεπισκοπής αλλά και γενικότερα της ομογένειας στον Καναδά.

Ο υφυπουργός συνεχάρη τον κ. Σωτήριο για την αναβάθμιση της Μητροπόλεως σε Αρχιεπισκοπή Καναδά και ο αρχιεπίσκοπος με τη σειρά του εξέφρασε τη χαρά του για την υπουργοποίηση του κ. Διαματάρη, ευχόμενος καλή επιτυχία στο δύσκολο και σημαντικό έργο που έχει αναλάβει για τον Απόδημο Ελληνισμό, όπως γίνεται γνωστό από την ίδια ανακοίνωση.

Τέλος, ο κ. Διαματάρης τόνισε στον αρχιεπίσκοπο Σωτήριο ότι η πολιτεία θα είναι σταθερά στο πλευρό του.