Δεν είσαστε κατσαπλιάδες κ. Τσίπρα;

477
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Δεν είσαστε κατσαπλιάδες κ. Τσίπρα;

Ο Αλέξης Τσίπρας μάθαμε ότι στα 4,5 χρόνια που κυβέρνηση τη χώρα απέκτησε φίλους και υψηλές επαφές στις Βρυξέλλες.

Το ομολόγησε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «δεν είμαστε κατσαπλιάδες». Εννοώντας ότι έμαθε τα «κόλπα» και έχει ανθρώπους που τον ενημερώνουν για τα τεκταινόμενα στην πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο ίδιος βέβαια δεν είναι κατσαπλιάς, αλλά όταν τελείωσε την ευρωπαϊκών διαστάσεων παρέμβαση του, κάθησε δίπλα στον Παύλο Πολάκη- ο οποίος για λόγους υψηλού συμβολισμού βρέθηκε στο διπλανό κάθισμα- ο οποίος για όσους θυμούνται είχε απαντήσει στα… «γαλλικά» στον Επίτροπο που είχε τολμήσει να του ασκήσει κριτική για το κάπνισμα.

Δεν είναι κατσαπλιάδες στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από αντριλίκι και τετοστερόνη έχουν τόσο πλεόνασμα ώστε τα πρωτογενή πλεονάσματα που υπέγραψαν με τους φίλους τους στις Βρυξέλλες φαίνονται της πλάκας. Παρ’ όλα αυτά δεν είναι κατσαπλιάδες, λίγο «αψύς» είναι ο Πολάκης, λίγο αγενής ο Ζουράρις και πάει λέγοντας.

Α, μη ξεχάσουμε να σημειώσουμε μια λεπτομέρεια που επιβεβαιώνει ότι δεν είναι κατσαπλιάδες. Και μόνο ότι ο Πολάκης καθόταν δίπλα στον Τσίπρα, στην πρώτη σειρά, απαντάει σε όσα είχε προηγουμένως πει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περί διάκρισης των εξουσιών τις οποίες παραβιάζει η κυβέρνηση. Γιατί όταν βάζεις επιδεικτικά δίπλα σου τον υπουργό που νυχθημερόν καθύβριζε τους δικαστές και παρενέβαινε στο έργο τους, είναι ποτέ δυνατόν να πιστέψει κανείς ότι είσαστε κατσαπλιάδες;

Easy Writer