Δείπνο Διαμαντοπούλου με στελέχη του ΠΑΣΟΚ- Στο μενού οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ

by Manifesto

Προ ημερών η Αννα Διαμαντοπούλου βρέθηκε σε εστιατόριο των Νοτίων Προαστίων (“Κανάρια” στο Μοσχάτο) και συνέφαγε με στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Οικοδεσπότης, φέρεται να ήταν ο γιατρός και πρώην διευθυντής του πολιτικού Γραφείου της Βάσως Παπανδρέου , κ. Δημήτρης Λούσκος. Ο τελευταίος, για τους μη μυημένους, είναι πολέμιος της Φ. Γεννηματά, ενώ στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του Ν. Ανδρουλάκη. Τώρα οι κακές γλώσσες αναφέρουν πως βρίσκεται στο πλευρό του Α. Λοβέρδου.

Για να επιστρέψουμε όμως στο δείπνο με τιμώμενο πρόσωπο την Α. Διαμαντοπούλου, το μενού περιελάμβανε, σύμφωνα με πληροφορίες του tomanifesto.gr, τα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ, το Συνέδριο και την εκλογή ηγεσίας στο κόμμα.

Μάλιστα η Α. Διαμαντοπούλου φέρεται να είπε σε κάποια στιγμή πως το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει επιτέλους να αναλάβει μια πρωτοβουλία να τιμήσει ιστορικές προσωπικότητες του κόμματος όσο είναι εν ζωή και όχι να τους κάνει…  μνημόσυνα αφού αποδημήσουν εις Κύριον.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα