Χυδαιότητα ΕΡΤ κατά Μητσοτάκη

3957

Για μια ακόμη φορά η εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» της ΕΡΤ, επέδειξε τον προπαγανδιστικό χαρακτήρα της, επιχειρώντας με άθλιο τρόπο να συνδέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη!

Στα πρώτα λεπτά παρουσιάστηκε ένα επετειακό αφιέρωμα, με αποσπάσματα από το “Ζ” του Κώστα Γαβρά, και ξαφνικά… εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μιλάει στην εκπομπή «Ακραίως» του Τάκη Χατζή στο ΣΚΑΙ, όπου θέλοντας να ψέξει τις «εμφυλιακού» περιεχομένου ανακοινώσεις του γραφείου τύπου του Τσίπρα που αναφερόταν σε «Γκοτζαμάνηδες», είχε δηλώσει ότι ο σημερινός 17χρονος νοιάζεται τι θα γίνει στο μέλλον και όχι τι έγινε το 1963. Κι όλα αυτά ενώ επισημάνθηκε η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει στη Θεσσαλονίκη, στην επέτειο της δολοφονικής επίθεσης κατά του Λαμπράκη. Προφανώς η ΕΡΤ ως παράρτημα του Μαξίμου έδειξε πόσο σέβεται τα χρήματα των φορολογουμένων.

Το ΕΣΡ, όμως, τι δουλειά ακριβώς κάνει; Υπάρχει, ή για ό,τι συμβαίνει στην Αγία Παρασκευή πρέπει να ρωτάει το Μαξίμου; Αν, τέλος, αυτή η χυδαία προπαγάνδα δεν παραβιάζει τους κανόνες διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας, τότε μήπως το «σύστημα» ΣΥΡΙΖΑ παραβιάζει τη νοημοσύνη μας;