Με μια λιτή δήλωση-ανακοίνωση, η Όλγα Κεφαλογιάννη απευθύνει έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά της και η προσωπική της ζωή, όπως αναφέρει καθώς αντιμετωπίζει κρίση στον γάμο της.

Η ανακοίνωση της κας Κεφαλογιάννη έρχεται σε συνέχεια δημοσιευμάτων τα οποία ανέφεραν ότι βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου από τον Μίνω Μάτσα.

Ολόκληρη η δήλωση της Όλγας Κεφαλογιάννη

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα».

Σημειώνεται ότι η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο συνθέτης Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2021 και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς απέκτησαν τα δύο παιδάκια τους.