Χειροπέδες(;) στην Αυλωνίτου του ΣΥΡΙΖΑ

555

Δεν το πήρε το μήνυμα η Ελένη Αυλωνίτου όταν στις τελευταίες εκλογές έμεινε εκτός Βουλής. Και συνεχίζει στην ίδια λογική που κυριαρχεί στον ΣΥΡΙΖΑ: λέμε ότι νάναι…

Αυτό και έκανε καλεσμένη στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη όταν στην προσπάθεια να αντιμετωπίσει την σκληρή κριτική του παρουσιαστή απάντησε κατηγορώντας τον ότι τα πήρε από την κυβέρνηση μέσω της «λίστας Πέτσα».

Στο κάλεσμα του παρουσιαστή να ανακαλέσει αρνήθηκε και εκείνος προσέφυγε στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί η Αυλωνίτου έξω από το σπίτι της. Βέβαια λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερη αλλά ένα μάθημα το πήρε.

Η ίδια βέβαια αρνείται την σύλληψη.  Σε δελτίο τύπο που εξέδωσε αναφέρει ότι όταν ενημερώθηκε από το ΑΤ Χαλανδρίου για την κατάθεση μήνυσης εις βάρος της μετέβη εκεί με το αυτοκίνητό της για να την παραλάβει. «Παρέλαβα τη μήνυση και γύρισα σπίτι μου χωρίς κανένας να με ενοχλήσει τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την αναχώρησή μου από το ΑΤ Χαλανδρίου» σημειώνει.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr