Αυλαία για τη «Νέα Σελίδα»

36
Το τελευταίο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας

Τίτλοι τέλους  έπεσαν για την εβδομαδιαία εφημερίδα «Νέα Σελίδα» αλλά και την ιστοσελίδα neaselida.gr η οποία δημιουργήθηκε κατά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ως ένα από τα μέσα που στήριζαν τον Αλέξη Τσίπρα. 

Επίσημα ο Ηλίας Λιβάνης ανακοίνωσε την αναστολή της έκδοσης όμως οι εργαζόμενοι εκφράζουν την ανησυχία τους πως πρόκειται για οριστικό λουκέτο.

«Στη µακριά αλυσίδα των εργοδοτών που εµπορεύονται ανεπιτυχώς την είδηση προστέθηκε ο Ηλίας Λιβάνης, αναστέλλοντας την έκδοση του τίτλου «Νέα Σελίδα» και τη λειτουργία του ιστότοπου neaselida.gr.

Εµείς οι εργαζόµενοι, που µας οφείλονται οι µισθοί του 2020, παραµένουµε στον χώρο εργασίας µας και περιµένουµε άµεσα τα αυτονόητα: εξόφλησηαποζηµιώσεις και ό,τι ακόµα δικαιούµαστε» αναφέρεται σε ανακοίνωση των εργαζομένων. 

Αν και οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν πριν τον τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, μέχρι σήμερα ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει.

Από το τέλος του καλοκαιριού πάντως είχε γίνει γνωστό πως η εφημερίδα αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα καθώς ήδη πριν τις εκλογές οι κάνουλες προς το μέσο είχαν κλείσει. Οι προσπάθειες να αλλάξει η κατάσταση όπως φαίνεται έπεσαν στο κενό.

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr