Αθλιότητα Τζήμερου: Με ένα tweet προσβάλλει τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου

by Manifesto

Πόση αθλιότητα και μικροψυχία μπορεί να κρύβει ένα tweet που ειρωνεύεται μέχρι και ένα νεκρό 15χρονο;

Απέραντη αθλιότητα θα έλεγε κανείς αν έβλεπε αυτό που με περισσή περηφάνεια ανέβασε ο Θάνος Τζήμερος στο twitter του. Προφανώς το χιούμορ που μπορεί να έχει είναι… ιδιαίτερο σε κάθε άνθρωπο. Αλλά πόσο χιούμορ έχεις όταν γράφεις ότι αν ζούσε ο Γρηγορόπουλος θα είχε διοριστεί στο Δημόσιο και γι’ αυτό κατέθεσαν στεφάνι οι εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ.

Κατ’ αρχάς δεν μπορείς να σχολιάζεις με τέτοιο τρόπο μια συμβολική κίνηση που κάνει μια συνδικαλιστική οργάνωση. Ακόμη κι αν δεν είναι και πολύ αγαπητοί οι συνδικαλιστές, όταν καταθέτουν στεφάνι στη μνήμη ενός παιδιού που δολοφονήθηκε από αστυνομικούς, μόνο το καπέλο μπορείς να τους βγάλεις.

Μακάρι να το έκαναν κι άλλοι φορείς, τα κόμματα, οι πολιτικοί αρχηγοί και ο ίδιος ο Τζήμερος. Στεφάνια να κατέθεταν απλά και μόνο για να τιμήσουν τη μνήμη ενός μικρού παιδιού.

Κι από την άλλη, όταν την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Γρηγορόπουλος το μόνο που βρίσκει κανείς να πει είναι ότι θα ήταν διορισμένος στο Δημόσιο, δείχνει ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο μυαλό ορισμένων.

Ο Θάνος Τζήμερος είναι γνωστός για τις απόψεις του. Αλλοι συμφωνούν, άλλοι διαφωνούν για την… κοσμοθεωρία του. Δεν θα βρεθεί, όμως, ούτε ένας να του πει μπράβο γι’ αυτό το μικρόψυχο σχόλιό του. Δεν θα βρεθεί κάποιος να τον επαινέσει γιατί νομίζει ότι έτσι χτυπά τον… κρατισμό και τον συνδικαλισμό χρησιμοποιώντας το όνομα ενός νεκρού παιδιού.

πηγή: in.gr

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα