ΑΣΟΕΕ: Τον πλάκωσαν στο ξύλο και τράβηξε όπλο – Ποιος φταίει;

33
VIDEO GRAB

Πάμε πάλι: η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα; Η είδηση: ειδικός φρουρός τράβηξε όπλο. Η άλλη είδηση: Οι νταβατζήδες των πανεπιστημίων ποινικοποιούν την ιδιότητα του αστυνομικού και δέρνουν με το έτσι θέλω.

Όπως και να το δει κανείς υπάρχει είδηση: υπάρχει ο νεαρός ειδικός φρουρός που δέχθηκε απρόκλητη επίθεση (ουδείς, ούτε η λαλίστατη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγορεί για πρόκληση) από «φοιτητές» στην ΑΣΟΕΕ απλά και μόνο επειδή είναι ένστολος και «τόλμησε» να επισκεφθεί τον χώρο για να συναντηθεί  με οικείο του πρόσωπο. Και ο νεαρός ειδικός φρουρός μέσα στην απειρία του (πρόκειται για νεοπροσληφθέντα) τόλμησε και τράβηξε το υπηρεσιακό του όπλο!

Το ερώτημα είναι τι θα μπορούσε να κάνει; Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ: «ο εκτός υπηρεσίας ειδικός φρουρός, ο οποίος είναι από τους νεοπροσληφθέντες αστυνομικούς, στάθμευσε την ιδιωτική του μηχανή απέναντι από την ΑΣΟΕΕ και κατέβηκε για να πάει να πάρει την κοπέλα του. Φορούσε άρβυλα, το παντελόνι που φοράνε οι άντρες της ΔΙ.ΑΣ. και κρατούσε το υπηρεσιακό κράνος της υπηρεσίας του στα χέρια. Οι περίπου 20 νεαροί αναγνώρισαν ότι είναι αστυνομικός από το κράνος και τα άρβυλα. Τον τράβηξαν μέσα στο προαύλιο του ιδρύματος και τότε ξεκίνησε να ξεφεύγει η κατάσταση…

…Οι νεαροί τον χτυπούσαν άγρια για περίπου 10-15 λεπτά, έως ότου αντιληφθεί η πλησιέστερη διμοιρία των ΜΑΤ τι συμβαίνει και επέμβει. Όταν αυτό έγινε οι νεαροί αρχικά αντιστάθηκαν, έγινε χρήση χημικών και μόνο τότε διαλύθηκαν και απεγκλωβίστηκε ο ειδικός φρουρός.

Το πρόσωπό του είναι πρησμένο από τα χτυπήματα, το ίδιο και πολλά μέλη του σώματός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί δεν κατάφεραν να του πάρουν το υπηρεσιακό του όπλο».

Ποιο αλήθεια είναι το έγκλημά του ώστε να υποστεί ξυλοδαρμό; Ότι είναι αστυνομικός; Γιατί δεν υπάρχει η αντίστοιχη ευαισθησία στους τραμπούκους της ΑΣΟΕΕ με τους ναρκεμπόρους που μαστίζουν την περιοχή;

Και τι θα έκανε ο κάθε ένας από εμάς στη θέση του αν δεχόταν απρόκλητη επίθεση από καμιά εικοσαριά άτομα; Δεν θα τραβούσε το όπλο για να υπερασπιστεί τον εαυτό του;

Σημαντικό: από το ρεπορτάζ δεν προκύπτει ότι μπήκε στον πανεπιστημιακό χώρο αλλά ότι τον τράβηξαν.

Μια συμβουλή στον λαλίστατο σε άλλες περιπτώσεις κ. Ραγκούση: η σχετική του δήλωση ας είναι κατά της νεολαίας του κόμματός του και ας καταγγείλει το παρακράτος της ΑΣΟΕΕ. Έστω και τώρα.

ΚΩΝ.ΠΑΠ.

Η στιγμή που άνθρωπος της ασφάλειας βγάζει όπλο μέσα στην ΑΣΟΕΕ σε φοιτητές!

Posted by Resistencia – EAAK ΑΣΟΕΕ on Monday, February 24, 2020