Αρναούτογλου: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για τη διαδικτυακή απάτη

by Manifesto

Την προσφυγή του παρουσιαστή Γρήγορη Αρναούτογλου στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση της διαδικτυακής απάτης της οποίας έπεσε θύμα προαναγγέλλει ο δικηγόρος του, Απόστολος Λύτρας.

Ο κ.Λύτρας επισημαίνει πως ο γνωστός παρουσιαστής διαψεύδει πλήρως τις δημοσιεύσεις που έχουν κυκλοφορήσει και αναπαραχθεί στο διαδίκτυο σχετικά με επένδυση του παρουσιαστή σε κρυπτονόμισμα και όπως τονίζει ο δικηγόρος του, έχει ήδη ενημερώσει την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Αναλυτικά, η δήλωση του δικηγόρου του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Απόστολου Λύτρα:

«Εδώ και δυο μέρες έχουν κυκλοφορήσει και αναπαραχθεί στο διαδίκτυο δημοσιεύσεις αναφερόμενες σε δήθεν επένδυση του κ. Γρ. Αρναούτογλου σε κρυπτονόμισμα το οποίο του έχει δήθεν αποφέρει μεγάλα κέρδη.

Ο κ. Αρναούτογλου διαψεύδει πλήρως το περιεχόμενο των ανωτέρων δημοσιευμάτων τα οποία είναι απόλυτα αναληθή και μόνο σκοπό είχαν μέσω της διασποράς ψευδών πληροφοριών και της εκμετάλλευσης της δημοσιότητάς του, να παραπλανήσουν το κοινό. Για το γεγονός αυτό έχουμε ήδη ενημερώσει την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ενώ άμεσα ο κ. Αρναούτογλου θα κινηθεί νομικά σε βάρος παντός υπευθύνου που εκμεταλλεύθηκε εν αγνοία του το όνομά του».

Σχετικα Αρθρα