Αργεντινή: «Κλάδεψε» τον εραστή της (pics)

by Manifesto

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας καταδικάστηκε στην Αργεντινή μια 28χρονη αρχιτέκτονας, που έκοψε με κλαδευτήρι το μόριο του εραστή της.

Η Μπρέντα Μπαρατίνι, κρίθηκε από τους ενόρκους του δικαστηρίου της Κόρντομπα, ομόφωνα ένοχη και της επεβλήθη ποινή κάθειρξης 13 ετών. Την καταδίκη της για απόπειρα ανθρωποκτονίας είχε προτείνει νωρίτερα και ο εισαγγελέας.

«Λυπάμαι πραγματικά για αυτό που έκανα, δεν ήθελα ποτέ να σκοτώσω κανέναν. Ζητούσα δικαιοσύνη. Κατέστρεψα τη ζωή μου, θέλω να επιστρέψω στην κανονική ζωή μου», δήλωσε κλαίγοντας η κατηγορούμενη, λίγη ώρα πριν της ανακοινωθεί η απόφαση των ενόρκων.

Στη διάρκεια της δίκης, η νεαρή γυναίκα παραδέχθηκε ότι ήθελε να επιτεθεί στον σύντροφό της, όχι όμως να τον σκοτώσει, επειδή «της συμπεριφερόταν σαν τρόπαιο» και έδειχνε βίντεο από προσωπικές τους στιγμές στους φίλους του.

Ο δικηγόρος της Ιβάν Σιρόνι δήλωσε ότι θα ασκήσει έφεση: «Σε όλη την ιστορία της δικαιοσύνης της Αργεντινής, δεν έχει υπάρξει καταδίκη για απόπειρα ανθρωποκτονίας εξαιτίας ενός τραυματισμού στο πέος».

DAILYMAIL.CO.UK

Το θύμα, ο 42χρονος Σέρτζιο Φ., εξήγησε, στη διάρκεια της κατάθεσής του, ότι η Μπαρατίνι τον παγίδεψε στις 25 Νοεμβρίου 2017. Στο πλαίσιο ερωτικού παιχνιδιού, του έκλεισε τα μάτια και στη συνέχεια τον τραυμάτισε στο πέος με το κλαδευτήρι. Κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμά της, παρά τη σοβαρή αιμορραγία που είχε, με τη βοήθεια των γειτόνων που άκουσαν τις φωνές του. Ο άνδρας, που ήταν παντρεμένος, χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις για την αποκατάσταση του πέους του.

 

Σχετικα Αρθρα