Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Να δούμε τον εμβολιασμό σαν τοίχο προστασίας (Vid)

by news

Την προτροπή να δούμε το θέμα του εμβολιασμού «σαν τοίχο προστασίας», εξέφρασε σήμερα ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Μάλιστα, τόνισε ότι «ιδιαίτερα εμείς οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες, πρέπει να τρέξουμε για να εμβολιαστούμε, όχι απλώς να πάμε».

Επιπλέον, σε δήλωσή του στην ΕΡΤ, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος εξήγησε, ότι «έτσι προστατεύουμε όχι μόνο τον εαυτό μας, αλλά και τους άλλους ανθρώπους. Και η χριστιανική αγάπη αυτό λέει».

Επίσης, σημείωσε ότι «πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους επιστήμονες και στους ειδικούς και να μη διστάσουμε να εμβολιαστούμε, ώστε να γίνουμε ο τοίχος που θα μπορέσει να εμποδίσει την περαιτέρω ακμή της ασθενείας του κορωνοϊού».

 

Οι δηλώσεις έγιναν μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, που τελέστηκε σήμερα 10/4 στον Μητροπολιτικό Ναό των Αθηνών προεξάρχοντος του Επισκόπου Ωρεών Φιλοθέου, στην μνήμη του Πατριάρχου Κων/πόλεως Γρηγορίου του Ε΄. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με ομιλία του αναφέρθηκε στο πρόσωπό του Γρηγορίου του Ε. Εξερχόμενος από τον Ναό, ο Αρχιεπίσκοπος προέβη στις δηλώσεις για την πανδημία και τον εμβολιασμό.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα