Ανεξάρτητη για λίγες ώρες βουλευτής του Βελόπουλου – Παραιτήθηκε αλλά το… μετάνιωσε!!!

by news

Ανακάλεσε τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την “Ελληνική Λύση”, την οποία είχε γνωστοποιήσει με επιστολή της στον πρόεδρο της Βουλής, η βουλευτής του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου, Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου.

Η βουλευτής επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα για να του ανακοινώσει ότι… μετάνιωσε και επιστρέφει στο κόμμα. Η Αναστασία – Κατερίνα Αλεξοπούλου θα πρέπει να κάνει εκ νέου δήλωση ένταξης στην ΚΟ της “Ελληνικής Λύσης”.

Στη σχετική επιστολή που απέστειλε αρχικά η βουλευτής στον πρόεδρο της Βουλής, γνωστοποιώντας την ανεξαρτητοποίησή της, αναφέρεται:

«Με την παρούσα, σας καθιστώ γνωστό ότι αποχωρώ από την κοινοβουλευτική ομάδα της “Ελληνικής Λύσης” και παραμένω ανεξάρτητη βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών, στα πλαίσια της Βουλής των Ελλήνων που διαμορφώθηκε σε σώμα μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019».

Θυμίζουμε ότι η βουλευτής του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου είχε εκλεγεί στον Β1 Βόρειο Τομέα Αθηνών και είναι μια από τις τρεις γυναίκες που εξέλεξε η «Ελληνική Λύση».

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα