Αποκλειστικό, σκευωρία Novartis: Ο Ντζούρας παραδέχεται ότι δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία για Αβραμόπουλο-Γεωργιάδη

2277
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tomanifesto.gr αποκαλύπτει σήμερα απόσπασμα από την ανωμοτί κατάθεση (σ.σ.: χωρίς όρκο εξέταση υπόπτου) του Εισαγγελέα κ. Ντζούρα (σ.σ.: βοηθός της Ελ. Τουλουπάκη) στον Αντεισαγγελέα κ. Σοφουλάκη, ο οποίος μαζί με τον συνάδελφό του κ.Ζαχαρή ερευνούν τους χειρισμούς της Εισαγγελίας Διαφθοράς για τη σκευωρία Novartis.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Ντζούρα από τον Σεπτέμβριο του 2019 είναι γνωστό στην εισαγγελία Διαφθοράς ότι μετά την παραγγελία σε κλιμάκιο ελέγχου με αντικείμενο έρευνα των καταγγελομένων όσον αφορά τον κ. Αβραμόπουλο δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία.
Για τον Αδωνι Γεωργιάδη έγινε άνοιγμα λογαριασμών στην Ελλάδα, χωρίς να έχει εντοπιστεί κάτι επιβαρυντικό. Επίσης έχει γίνει αίτημα δικαστικής συνδρομής στην Κύπρο, χωρίς ομοίως να έχει προκύψει κάτι επιβαρυντικό.
Τα παραπάνω περιέχονται στην ανωμοτί κατάθεση του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χρήστου Ντζούρα στον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Λάμπρο Σοφουλάκη.

Διαβάστε το επίμαχο μέρος από την χωρίς όρκο εξέταση ως υπόπτου Χρ. Ντζούρα:

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr