Αποκλειστική συνέντευξη Μακρόν στον Νίκο Αλιάγα-Θα προβληθεί απόψε στην ΕΡΤ

by news

Συνέντευξη του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, θα φιλοξενήσει απόψε η ΕΡΤ, στο πλαίσιο και του εορτασμού για την Εθνική μας Επέτειο. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 απόψε το βράδυ Τετάρτης, 24 Μαρτίου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, στις 21:00.

Με την εν λόγω συνέντευξη γίνεται και η πρεμιέρα της συνεργασίας του δημοσιογράφου με την κρατική τηλεόραση. “Η δημόσια τηλεόραση με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Αλιάγα. Ο διακεκριμένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής της Γαλλικής τηλεόρασης συμφώνησε να συνεργαστεί με την ΕΡΤ συμμετέχοντας σε ειδικά τηλεοπτικά πρότζεκτ ή και καλύπτοντας δημοσιογραφικά μείζονος σημασίας διεθνή γεγονότα.

Η έναρξη της συνεργασίας θα γίνει με μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν την οποία εξασφάλισε για την δημόσια τηλεόραση ο Νίκος Αλιάγας και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 την Τετάρτη το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, στις 21:00″, σημειώνει η ΕΡΤ.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα