Αποκάλυψη: Ήταν εμπρησμός μετέδωσε το Open TV

50
http://www.skai.gr/

 

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Μαρίνου Αλειφέρη το οποίο μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open TV στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ανέφερε παρουσιάζοντας σχετικά στοιχεία, ότι ένα ή δύο άτομα λίγα λεπτά μετά από τα ξημερώματα της Τρίτης, έβαλαν τη φωτιά! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το άτομο ή τα άτομα κινήθηκαν μεταξύ των χωριών Σταυρός και Μακρυμάλλη και εν συνεχεία επέστρεψαν στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και συνέχισαν για περίπου 200 μέτρα.

Όπως αναφέρθηκε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του σταθμού οι εμπρηστές έβαλαν και τη δεύτερη εστία και μετά από λίγο έβαλαν την τρίτη. Αμέσως μετά και αφού βεβαιώθηκαν ότι η φωτιά άρχισε να εξαπλώνεται βοηθούντος και του ανέμου, μπήκαν στο αυτοκίνητο και απομακρύνθηκαν από την περιοχή.

Επισήμως η Πυροσβεστική δεν επιβεβαίωσε τις αποκαλύψεις αλλά δεν υπήρξε και διάψευση. Πάντως, όπως τονίστηκε δεν υπάρχουν ευρήματα, μια και όπως ανέφεραν πηγές της Πυροσβεστικής επιβεβαιώνοντας μ’ αυτό τον τρόπο εμμέσως τα στοιχεία του δημοσιογράφου, το άτομο κινήθηκαν με τέτοιο τρόπο και έβαλαν τη φωτιά ώστε να μην αφήσουν πίσω τους ίχνη.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr