fbpx

Οι γελοίοι ισχυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ

by pavlos

Είναι «λογικό», «κανονικό» κι αναμενόμενο για κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να πιστεύουν ότι ο Μητσοτάκης από την αντιπολίτευση καθόριζαν τις επιλογές του Τσίπρα.

Είναι «λογικό» και «κανονικό» να πιστεύουν (σ.σ.: άνθρωποι που πίστεψαν πως ο «αντισυστημικός» Τσίπρας θα έσκιζε τα μνημόνια με έναν νόμο και ένα άρθρο και θα έφερνε τη σεισάχθεια) ότι ο Μητσοτάκης «παρακολουθούσε» ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον πρωθυπουργό Τσίπρα.

Είναι «λογικό» και «κανονικό» για κάποιους ΣΥΡΙΖΑίους (δεν μιλάμε για τα καημένα συριζοτρόλ) να πιστεύουν ότι ο Μητσοτάκης μπορεί και να «κρύβεται» πίσω από το άθλιο σόου που έστησε η παρέα του Αλέξη το βράδυ της φονικής πυρκαγιάς στο κέντρο επιχειρήσεων, με τον Τσίπρα να ρωτάει (!)  πότε θα σηκωθούν τα ελικόπτερα το πρωί.

Είναι «λογικό» και «κανονικό», στον δικό τους ΣΥΡΙΖΑϊκό μικρόκοσμο, να πιστεύουν ακόμη και ότι στελέχη του Μητσοτάκη «πήραν» με το ζόρι τον Τσίπρα, τον πήγαν λίγες ημέρες, μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, στο κότερο της οικογένειας Παναγοπούλου, τον «έστησαν» για να τον φωτογραφήσουν με το πούρο στο χέρι και στη συνέχεια «έδωσαν» στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες για να τον εκθέσουν.

Είναι «λογικό», «κανονικό» κι αναμενόμενο για κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ –μερικά ανήκουν και στη λεγόμενη σκληρή ομάδα Τσίπρα– να πιστεύουν ότι ο Μητσοτάκης ήταν αυτός που στις αρχές του 2017 τον «έστειλε» με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο οικογενειακώς στο Παρίσι και στην Disneyland, τις οποίες στη συνέχεια επιχείρησε (σ.σ.: ο Τσίπρας) να τις δικαιολογήσει με επίσκεψη στη L’Oréal και στους Ρότσιλντ.

Είναι «λογικό» και «κανονικό» για όλα αυτά τα «φωτεινά μυαλά» που περιστοιχίζουν τον Αλέξη να πιστεύουν ότι ο Μητσοτάκης «έστειλε» τον Τσίπρα το 2018 για πασχαλινές διακοπές στην Τήλο με σκάφος του Λιμενικού!

 

Σενάρια συνωμοσίας

Σύμφωνα με τα τελευταίας εσοδείας σενάρια συνωμοσίας των ακραιφνών ΣΥΡΙΖΑϊκών μέσων ενημέρωσης, ο Κυριάκος Πιερρακάκης έσωσε την οικογένειά του από τη φωτιά στο Μάτι λόγω… Predator. Υπάρχουν στοιχεία γι’ αυτό; Οχι. Οι σεναριογράφοι δεν χρειάζεται (!) να παρουσιάζουν στοιχεία, αρκούν ισχυρισμοί του τύπου… από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, με ανάρτησή του στα social media, σημειώνει ότι στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι παραλίγο να χάσει την οικογένειά του, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο εξωτερικό για επαγγελματικό ταξίδι. Η διάσωσή τους, υποστηρίζει, «έγινε από τα στελέχη του Λιμενικού και από κατοίκους της περιοχής», ενώ σημειώνει πως ήταν «η δυσκολότερη στιγμή της ζωής μας».

Η δουλίτσα ωστόσο είχε γίνει και αυτή η αθλιότητα αποτέλεσε βούτυρο στο ψωμί των συριζοτρόλ και οπαδών της ΣΥΡΙΖΑϊκής QAnon. Αμέσως, οι ψεκασμένες θεωρίες συνωμοσίας διαδόθηκαν από τον τραμπικό συριζοστρατό και τώρα πρέπει να «εξηγήσει» ο Πιερρακάκης και η κυβέρνηση ότι όλα αυτά είναι χοντροκομμένα και χυδαία ψέματα και όχι, όπως θα ήταν το σωστό, να προσκομίσουν έστω ένα αποδεικτικό στοιχείο οι συντάκτες αυτής της «φοβερής και τρομερής αποκάλυψης».

Και, μεταξύ μας, τι απαντήσεις και εξηγήσεις να δοθούν στις τραμπικές QAnonιές; Τι απαντήσεις να δοθούν στον πολιτικό χώρο που παράγει, με ρυθμό πολυβόλου, περισσότερο αυριανισμό απ’ όσο μπορεί να καταναλώσει;

Ωστόσο, αυτή η QAnon-ονικότητα που θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και κάποια ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα να επιβάλλουν, με προφανή στόχο να «ανατρέψουν τον Μητσοτάκη», δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από την εκλεγμένη κυβέρνηση.

 

Η φιλοξενία Παναγοπούλου και ο «πανούργος» Μητσοτάκης

Πάμε τώρα στην άλλη «μεγάλη αποκάλυψη» του Σαββατοκύριακου που θέλει τον Τσίπρα να έχει «πέσει θύμα» παρακολούθησης όταν έκανε –μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι με τους 104 νεκρούς– διακοπές στο γνωστό κότερο. Από ποιους; Από το «παρακράτος» έτσι γενικά και αόριστα που, όπως υπονοούν οι σεναριογράφοι, είχε στη «δούλεψή του» αυτός ο «σατανικός» Κυρ. Μητσοτάκης. Σύμφωνα με τους… Ελληνες Ζεράρ ντε Βιλιέ, μάλλον ο «μηχανισμός» που «διέθετε» ο «πανούργος» Μητσοτάκης είχε «παγιδεύσει» το γνωστό κότερο στο οποίο έκανε διακοπές ο Τσίπρας. Μέχρι στιγμής, όλοι αυτοί οι ευφάνταστοι συντάκτες δεν εμπλέκουν το Predator, όπως έκαναν με τον Πιερρακάκη. Πιθανολογούμε ότι, σεβόμενοι τη «δουλειά» τους, θα το πράξουν το αμέσως προσεχές διάστημα.

Αφήνοντας κατά μέρος τις ψεκασμένες θεωρίες, ας θυμηθούμε τι έχει αποκαλύψει η Κατερίνα Παναγοπούλου –στενή συνεργάτις του Αλ. Τσίπρα εκείνη την περίοδο– για τις διάσημες, πλέον, διακοπές του σκαφάτου Τσίπρα.

Αποσπάσματα από τη δήλωσή της: «Δεν μπορούσα να φανταστώ πως μία απλή ανθρώπινη πράξη φιλοξενίας θα έφθανε στο σημείο μιας τόσο θλιβερής πολιτικής εκμετάλλευσης.

Από πότε άραγε είναι μεμπτό να φιλοξενείς κάποιον με τον οποίον έχεις γνωστή, δημόσια και θεσμική σχέση συνεργασίας και εκτίμησης;

Για κάποιους γνωστούς συκοφάντες, που δεν έχουν να προσάψουν κάτι άλλο στον πρωθυπουργό, φαίνεται πως είναι όχι απλά μεμπτό, αλλά μέγα ατόπημα.

Είναι πασιφανές πως πρόκειται για μία ακόμη άθλια μεθόδευση των γνωστών κύκλων, που πολεμούν τη σημερινή κυβέρνηση με όσα θεμιτά αλλά και αθέμιτα μέσα διαθέτουν. Με μοναδικό στόχο να εξυπηρετήσουν πολιτικά συμφέροντα. Ισως όμως και να πράττουν το αντίθετο. Απλά να γελοιοποιούνται.

Γιατί έφτασαν στο σημείο να χρησιμοποιήσουν και να δημοσιοποιούν παρανόμως αποκτηθέν φωτογραφικό υλικό. Αραγε έναντι ποίου τιμήματος το απέκτησαν;

Πόσο κοστίζει για αυτούς και τους εργοδότες τους το πολιτικό αφήγημα που θέλουν με το ζόρι να μαγειρέψουν;

Είναι προφανές ότι κάποιο μέλος του πληρώματος κατέγραψε παρανόμως τον πρωθυπουργό με τα ανήλικα παιδιά του σε προσωπικές στιγμές ανάπαυλας, ενώ στη συνέχεια έφθασαν, άγνωστο πώς και με ποια μέσα, αφού μετά τον θάνατο του συζύγου μου το σκάφος δεν ανήκει πια σε μένα, στα χέρια του κ. Πορτοσάλτε προκειμένου να προσφέρει τις αντιπολιτευτικές υπηρεσίες του. Δεν πρόκειται μονάχα για αθλιότητα, αλλά για παράνομη ενέργεια, για την οποία όλοι οι εμπλεκόμενοι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στον φυσικό τους χώρο».

 

Συμπέρασμα

Οι εν Ελλάδι QAnon-ιστές δουλεύουν και θα δουλεύουν ακατάπαυστα εναντίον της κυβέρνησης και προσωπικά του Κυρ. Μητσοτάκη. Ετσι θα πάμε, δυστυχώς, μέχρι τις εκλογές.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα