Από… σπόντα η αποκάλυψη του νέου Lexus NX

by news

Η επίσημη παρουσίαση της δεύτερης γενιάς του Lexus NX αναμένεται αργότερα μέσα στη χρονιά όμως η κατά λάθος δημοσίευση ενός επίσημου video που είχε προετοιμαστεί για το λανσάρισμα του μοντέλου αποκάλυψε κάθε λεπτομέρεια της εικόνας του.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως σχεδιαστικά μιλάμε για μια εξέλιξη της εικόνας του υπάρχοντος μοντέλου με κύριο χαρακτηριστικό την απομάκρυνση από την λογική των έντονων ακμών. Περισσότερο παρεμβατικές είναι οι αλλαγές στο πίσω μέρος με τη Lexus να συστήνει μια νέα οπτική υπογραφή για τα πίσω φώτα.

Πιο ξεκάθαρες είναι οι αλλαγές που έχουν γίνει στο εσωτερικό και κυρίως στην κεντρική κονσόλα όπου πλέον φιλοξενείται η μεγάλη οθόνη αφής του εντελώς νέου συστήματος πολυμέσων ενώ διαφοροποιημένος είναι και ο επιλογέας του κιβωτίου. Μια πρεμιέρα στα μοντέλα της Lexus είναι ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων όπως και το τιμόνι του νέου NX.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για τις μονάδες ισχύος του NX το οποίο θα βασίζεται στην πλατφόρμα του RAV4 οπότε λογικά θα μοιράζεται τις ίδιες υβριδικές και plug-in υβριδικές μονάδες με 222 και 306 ίππους αντίστοιχα. Στην δεύτερη το NX θα προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις όπως το 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 6’’ ενώ θα υπάρχει δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης με αυτονομία που θα ξεπερνά τα 60 χιλιόμετρα.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα