Απαράδεκτος εισαγγελέας: Καλεί στην Αθήνα 76χρονη από την Κρήτη!

126
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Καταδικάστηκε 23χρονος που προσπάθησε να ληστέψει τη σύζυγο του Νίκου Ταχιάου

Στα παλαιότερα των υποδημάτων του γράφει τα όσα λέει ο Σωτήρης Τσιόδρας αλλά και τις απαγορεύσεις που έχουν ανακοινωθεί από το κράτος εισαγγελέας από τα Χανιά και καλεί 76χρονη να παρουσιαστεί ενώπιόν τους σπάζοντας την καραντίνα. Και όχι για κάποιο έγκλημα ζωής αλλά για μια… καγκελόπορτα! 

Να παρουσιαστεί ενώπιον της Δικαιοσύνης  πάραυτα…. παραβιάζοντας την καραντίνα που εφαρμόζουν οι αρχές εν μέσω πανδημίας προς αποφυγή εξάπλωσης του sars CoV-2, 76χρονη μηνυόμενη, η οποία εγκλημάτησε σε βάρος μίας …. Καγκελόπορτας, ζητεί εισαγγελέας από τα Χανιά!

Η κλήση που έλαβε η 76χρονη γυναίκα, (σ.σ. ούτε το 18μηνο της να έληγε) μόλις την περασμένη εβδομάδα, είναι στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται, έλαβε κλήση με την ιδιότητα της υπόπτου.

Οι αρχές της ζητούν να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις, σχετικά με μήνυση που υπέβαλε προ διμήνου συγγενικό της πρόσωπο ότι προκάλεσε πριν από δύο χρόνια ζημιές σε κολονάκι της καγκελόπορτας οικοπέδου που έχει τις κότες του και πριν από 4,5 χρόνια τον εξαπάτησε διότι τον έπεισε να υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό.

Προφανώς η υπόθεση αυτή έχει τη μορφή του «κατεπείγοντος»… και χρήζει εξαίρεσης των αυστηρών μέτρων που έχει επιβάλει η Πολιτεία για τον κορωνοϊό και στις δικαστικές υποθέσεις αφού ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χανίων, το έβαλε σε προτεραιότητα ζητώντας από την ηλικιωμένη να αθετήσει την καραντίνα και να εξέλθει της οικίας της.

Να  πάει δηλαδή να συναντήσει τον ειρηνοδίκη Καλλιθέας (και πιθανότατα και τον sars CoV-2), ώστε να δώσει κατάθεση γα το θέμα της.

Όταν μάλιστα τα δικαστήρια τελούν προσωρινά σε αναστολή μέχρι τις 10 Απριλίου, ενώ αναμένεται να παραταθούν τα μέτρα και την ώρα που δεν γίνονται δίκες ούτε για τα πλημμελήματα που κινδυνεύουν να παραγραφούν.

Το αίτημα της 76χρονης προς την Ειρηνοδίκη Καλλιθέας – η οποία της απέστειλε την κατεπείγουσα κλήση – ότι μία έξοδο της από το σπίτι της είναι επικίνδυνη για την υγεία της αλλά και στην παρούσα φάση δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, γιατί δεν μπορεί να συλλέξει στοιχεία και αποδείξεις, έπεσε στο κενό!

Απορρίφθηκε το αίτημα της για μεταφορά ημερομηνίας εξέτασης της μετά την λήξη του συναγερμού για την πανδημία, όπως και αδύνατη ήταν η επικοινωνία της με τον εισαγγελέα Χανίων που απέστειλε την παραγγελία, καθώς η εισαγγελέας υπηρεσίας δεν γνώριζε καν το email της Εισαγγελίας Χανίων για να στείλει εγγράφως το αίτημα της!

Με πληροφορίες από το dikastiko.gr

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr