Αντίο σεξ, καλωσήρθες sexting

67
Pixabay

Καθώς ο κορωνοϊός έχει απαγορεύσει μετακινήσεις και συνευρέσεις, οι πιο θερμοί αναζητούν διάφορους τρόπους… εκτόνωσης, ανάμεσα σε αυτές και το sexting, δηλαδή την ανταλλαγή πληροφοριών, μηνυμάτων και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου μέσα από το κινητό, τον ηλεκτρονικό υπολογική ή άλλη συσκευή.

Με δεδομένο ότι το σεξ καθίσταται σχετικά ασφαλές μόσο σε περιπτώσεις μόνιμης και σταθερής σχέσης, η εν λόγω εμπερία αναδεινύεται σε…  πρόσφορη επιλογή για πολλούς παλιούς και νέους υποστηρικές της.

Δεν πρόκειται για μια καινούρια πρακτική, καθώς αρκετοί έχουν βάλουν εδώ και καιρό αυτό το είδος ερωτικής επαφής στη ζωή τους, με τα ζευγάρια να μην μένουν πίσω, αναζωογονώντας με τον τρόπο αυτό τη σχέση τους.

Σύμφωνα με στοιχεία έρευνας του American Psychological Association, το 88% των ενηλίκων δηλώνουν ότι έχουν ανταλλάξει πονηρά SMS με τον ή τη σύντροφό τους. Μάλιστα, σε ποσοστό 75% αποκαλύπτουν ότι έχουν υιοθετήσει αυτή την πρακτική στο πλαίσιο μιας μακροχρόνιας σχέσης, ενώ το 45% σε κάποια περιστασιακή. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, πολλά ζευγάρια που έχουν χρησιμοποιήσει το sexting,  δηλώνουν πιο ευχαριστημένα από τη σεξουαλική ζωή τους και τη σχέση τους γενικότερα.

Βέβαια και αυτό το ερωτικό παιχνίδι έχει τους κανόνες του και κάποια tips ώστε να μπορέσετε να το απολαύσετε. Καταρχήν δεδομένη θα πρέπει να είναι η συναίνεση από εμπλεκόμενες πλευρές. Αν δε θέλετε να σας πάρει χαμπάρι κάποιο μέλος της οικογένειάς σας, βάλτε τη συσκευή στο αθόρυβο. Προγραμματίστε από πριν που θα διεξαχθεί η επικοινωνία. Προσέξτε την ορθογραφία, έχει αποδειχθεί ότι παίζει ρόλο στην αποδοχή ανταλλαγής της εμπειραίας αυτής. Και τέλος, εκφραστείτε ελεύθερα, απαλλαγμένοι από όποιες ηθικές αναστολές.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr