Αντιδρά το «καθεστώς» του αθλητισμού στο νομοσχέδιο Αυγενάκη

by MANIFESTO

Σωσίβιο σωτηρίας αναζητά το «καθεστώς» του αθλητισμού το οποίο ξηλώνεται με το νομοσχέδιο Αυγενάκη και έχει πάρει σβάρνα τα πολιτικά κόμματα μπας και σωθεί.

Λόγω των προβλέψεων του νομοσχεδίου Βασιλακόπουλος, Διαθεσόπουλος, Σεβαστής και Δημητρακόπουλος οδηγούνται σε υποχρεωτική σύνταξη και αυτό δεν τους είναι ευχάριστο.

Οπότε πετάχτηκαν μέχρι τον Δημήτρη Κουτσούμπα και την Φώφη Γεννηματά ζητώντας στήριξη ώστε να αλλάξουν οι επίμαχες διατάξεις ενώ ραντεβού έχει κλειστεί και με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ποιοι είναι όμως οι τέσσερις που αντιδρούν;

Για αρχή ο Γιώργος Βασιλακόπουλος της ΕΟΚ. Πρόεδρος την τετραετία ’98-’02 και από το 2010 έως και σήμερα. Δεκατέσσερα χρόνια στο σύνολο δηλαδή τα οποία μάλλον δεν ήταν αρκετά για να υλοποιήσει το σχέδιο του για το Μπάσκετ και στα 81 του χρόνια στοχεύει και σε νέα θητεία! Φυσικά η εμπλοκή του στο χώρο πάει πίσω στο 1980.

Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος είναι πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος από το 1994(!) ενώ είχε υπηρετήσει από την ίδια θέση και από το 1984 έως το 1990.

Όσον αφορά τον Βασίλη Σεβαστή αυτός εναλλάσσεται στις θέσεις του προέδρου και του γενικού γραμματέα του ΣΕΓΑΣ από το 1997 και συγκεκριμένα:  1997-2012 με λίγους μήνες διακοπή το 2007 πρόεδρος και από το 2012 μέχρι σήμερα γενικός γραμματέας.

Διαθέσιμα στοιχεία δεν υπάρχουν για τον πρόεδρο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας Αντώνη Δημητρακόπουλο. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες βρίσκεται σε αυτή τη θέση από το 1993.

 

Σχετικα Αρθρα