Άνοιγμα Κούγια στον Χατζηνικολάου μέσω της Βασιλικής Πολύζου και της Vicky – Pedia

734
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseisΆνοιγμα Κούγια στον Χατζηνικολάου μέσω της Βασιλικής Πολύζου και της Vicky – Pedia

Πρόσκληση στον Νίκο Χατζηνικολάου να συνεχίσουν δημόσια τη συζήτηση που είχαν τη βραδιά των εκλογών απηύθυνε ο Αλέξης Κούγιας.

tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis    Άνοιγμα Κούγια στον Χατζηνικολάου μέσω της Βασιλικής Πολύζου και της Vicky – PediaΑν και ο γνωστός ποινικολόγος έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη για τη σύγκρουσή του με τον άνκορμαν του Αντένα, στη διάρκεια τηλεοπτικής εμφάνισής του στην εκπομπή Vicky – Pedia που παρουσιάζει η Βασιλική Πολύζου στο AlertTv έδειξε διάθεση για να λυθεί η παρεξήγηση.

Κάλεσε τον Χατζηνικολάου να βρεθούν και να συζητήσουν δημόσια όσα οδήγησαν στη μετωπική τη βραδιά των εκλογών. Θα ‘χει ενδιαφέρον η αντίδραση του έμπειρου δημοσιογράφου και εκδότη που σπάνια ανεβάζει τους τόνους, αλλά στις 7 Ιουλίου το έπραξε έπειτα από μία τοποθέτηση του Κούγια.