Ανοίγει αύριο τις πύλες της η 9η Γιορτή Βιβλίου Αρχαίας Ολυμπίας

24
Ανοίγει αύριο τις πύλες της η 9η Γιορτή Βιβλίου Αρχαίας Ολυμπίας tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη λειτουργίας της 6ης Γιορτής Βιβλίου Αρχαίας Ολυμπίας, που και φέτος θα φιλοξενηθεί στο Πάρκο του ΟΣΕ, από αύριο Πέμπτη έως την Κυριακή 25 Αυγούστου.

Είναι μια πραγματική «γιορτή», πού διοργανώνουν οι ιδιοκτήτες του Βιβλιοπωλείου «Δώρα», η Δώρα Ευσταθοπούλου και ο σύζυγός της Χρήστος Ζαφειρόπουλος.

Οι φίλοι του βιβλίου θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να «περιηγηθούν» στις σελίδες των εκατοντάδων τίτλων, από τριάντα και πλέον εκδοτικούς οίκους.

Στον χώρο, όπως κάθε χρόνο, για όλο το διάστημα της λειτουργίας της έκθεσης, θα λειτουργήσει και έκθεση ζωγραφικής με έργα της ταλαντούχας Ολύμπιας ζωγράφου, Γεωργίας Καραχάλιου.

Η Γιορτή Βιβλίου, που και φέτος πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, θα λειτουργεί καθημερινά από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 12 τα μεσάνυχτα, μέχρι και τις 25 Αυγούστου,  με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

(Πηγή patrisnews.com)

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr