Ανεπιθύμητος ο Αναστόπουλος…

21

 

Φαίνεται πως ο διαιτητής Π. Αναστόπουλος (που είναι για τον Ολυμπιακό) δεν έχει σκοπό να κατέβει στο ΣΕΦ και να σφυρίξει το παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης των «ερυθρόλευκων» με τον Προμηθέα.
Ο Έλληνας διαιτητής (που αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους «ερυθρόλευκους» δήλωσε ήδη κώλυμα για το σαββατιάτικο παιχνίδι του Χολαργού με τον Παναθηναϊκό επειδή είναι άρρωστος και η εκτίμηση είναι ότι θα πράξει το ίδιο και για τον αγώνα στο ΣΕΦ μεταξύ Ολυμπιακού και Προμηθέα.
Όλα αυτά μόλις λίγες ώρες μετά τον ορισμό του στο ΣΕΦ από την ΚΕΔ της ΕΟΚ, ο οποίος οδήγησε τους παράγοντες του Ολυμπιακού να βάλουν γενική είσοδο 1 ευρώ στον αγώνα με τον Προμηθέα και να μετατρέψουν το παιχνίδι σε…συλλαλητήριο.
Από τη στιγμή που ο Αναστόπουλος δεν κατέβει στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός θα παίξει κανονικά το παιχνίδι με τον Προμηθέα, ωστόσο απλά το πρόβλημα θα μετατεθεί για μερικές μέρες και δεν πρόκειται να δοθεί οριστική λύση. Οι αρμόδιοι θα το βρουν μπροστά τους μέσα στον Μάιο με την έναρξη των play offs του ελληνικού πρωταθλήματος.
Για τον Αναστόπουλο πάντως και τον θόρυβο που ξεσήκωσε στον Ολυμπιακό αξίζει να σημειωθεί και τούτο. Ο Έλληνας διαιτητής ακόμη και …άρρωστος να μην ήταν είναι δύσκολο να πήγαινε στο ΣΕΦ διότι την ίδια μέρα (την προσεχή Τετάρτη) είχε οριστεί να παίξει στο εξωτερικό, τον αγώνα της Κάλεβ με την Ούνιξ Καζάν για την VTB League στο Τάλιν της Εσθονίας.
Οπότε τσάμπα όλος αυτός ο θόρυβος…