Αναβλήθηκε το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ

by news

Οι αντιδράσεις των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέρος των οποίων ήταν και η εισβολή στο «Old Trafford», ανάγκασαν τους αρμόδιους ν’ αποφασίσουν την οριστική αναβολή του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Το οποίο, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής στην Premier League, ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί σήμερα (2/5).

Την αναβολή επέβαλλαν λόγοι ασφαλείας, όπως ανακοίνωσαν οι «κόκκινοι διάβολοι»: «Μετά από συζήτηση μεταξύ της Αστυνομίας, της Premier League, του Συμβουλίου του «Old Trafford» και των ομάδων, το παιχνίδι μας κόντρα στη Λίβερπουλ έχει αναβληθεί για λόγους ασφαλείας και προστασίας σχετικά με τη σημερινή διαμαρτυρία. Θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις με την Premier League για τον εκ νέου ορισμό του αγώνα».

Από την πλευρά της η διοργανώτρια, αναφέρει: «Η ασφάλεια όσων βρίσκονταν στο «Old Trafford» ήταν και παραμένει ύψιστης σημασίας. Αντιλαμβανόμαστε και σεβόμαστε τη δύναμη του συναισθήματος, αλλά καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας, εγκληματικής βλάβης και παραβίασης των κανόνων για τον Covid-19.

Οι οπαδοί έχουν πολλούς τρόπους για να εκφράσουν τις απόψεις τους, όμως οι ενέργειες μιας μειονότητας δεν έχουν δικαιολογία. Συμπάσχουμε με την αστυνομία και το προσωπικό ασφάλειας που έπρεπε να αντιμετωπίσουν μια επικίνδυνη κατάσταση, η οποία δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο».

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα