Αμετανόητος ο Παναγιώταρος: Εύχομαι κάποιοι άλλοι να κάνουν καλύτερα τη δουλειά από ό,τι εμείς

by news

Αμετανόητος και άκρως προκλητικός εμφανίστηκε ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος φτάνει στην Αθήνα από τη Βυτίνα προκειμένου να παραδοθεί μετά την ιστορική απόφαση της Δικαιοσύνης και την καταδίκη του για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

«Εύχομαι κάποιοι άλλοι να κάνουν καλύτερα τη δουλειά, από ό,τι την κάναμε εμείς», δήλωσε, όπως ακούγεται σε βίντεο, ο καταδικασμένος πρώην βουλευτής.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος χαρακτήρισε, μάλιστα, την απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής τη «μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο».

«Όλα όσα συνέβησαν σε αυτό το δικαστήριο είχαν να κάνουν με τις ψήφους, όχι με πράξεις βίας, ούτε για ζητήματα ιδεολογίας», προσέθεσε.

Σε διάφορα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας αρχίζουν πλέον να οδηγούνται ένας – ένας οι 39 καταδικασθέντες για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, στους οποίους το δικαστήριο δεν χορήγησε αναστολή στην εκτέλεση των ποινών τους.

Συγκεκριμένα, με την ιστορική απόφαση που εξέδωσε σήμερα λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι το δικαστήριο, υπό την πρόεδρό του Μαρία Λεπενιώτη, κρίθηκε ότι πρέπει να οδηγηθούν στις φυλακές συνολικά οι 39 από τους 57 αρχικά κατηγορούμενους που έχουν ένοχοι για σειρά αδικημάτων, όπως ανθρωποκτονία, απόπειρες εγκληματιών, διεύθυνση και συμμετοχή σε εγκληματική ενέργεια, κ.ά.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα