Αμα Λάχει-ΣΥΡΙΖΑ

61
«Κόμμα αριστερό ή κόμμα σουπερμάρκετ;» tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Στα… παλιά τους στέκια αποφάσισαν, όπως φαίνεται, να γυρίσουν οι Συριζαίοι μετά την ήττα τους στις εκλογές. Πολλοί εξ αυτών (Δραγασάκης, Γεροβασίλη, Φλαμπουράρης, Σκουρλέτης κ.τ.λ.) κατεβαίνουν συχνά τις σκάλες τού «Αμα Λάχει» στην Καλλιδρομίου ενώ άλλοι πηγαίνουν στο «Γιάντες», στον πεζόδρομο της οδού Βαλτετσίου, δίπλα από την ιστορική Ριβιέρα.

Ειδικά ο Γ. Δραγασάκης είναι σαν τη μύγα μες στο γάλα τις Κυριακές τα μεσημέρια αφού ο αστυνομικός του σταθμεύει το απαστράπτον όχημα μπροστά από το εστιατόριο και ο πρώην αντιπρόεδρος κατεβαίνει αργά ντυμένος στην πέννα (χωρίς γραβάτα).

Οι περισσότεροι, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, καλούν και τους φίλους τους για να τους δείξουν-αποδείξουν πόσο πολύ… δεν έχουν ενοχληθεί που έχασαν την εξουσία και πως κανείς κάτοικος των Εξαρχείων δεν τους πειράζει. Αποφεύγουν πάντως να πουν – λες κι ο κόσμος που τους βλέπει είναι ηλίθιος – ότι κατά μήκος της Καλιδρομίου από την Εμμανουήλ Μπενάκη έως κάτω τη Σπυρίδωνος Τρικούπη υπάρχουν μόνιμα ανεπτυγμένες 3 διμοιρίες των ΜΑΤ, άλλες 2 στη Βαλτετσίου όπου πρόσφατα είχε δεξιωθεί ο Βαρουφάκης τους δημοσιογράφους παριστάνοντας τον άνετο, 3 στην Μπουμπουλίνας, 2 στην Τοσίτσα, 2 στη Χαριλάου Τρικούπη και 1 στην Ιπποκράτους!

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr