Ακρα του… Τσίπρα σιωπή για Χαϊκάλη και Κιμούλη

by Manifesto

Μέχρι στιγμής πέντε γυναίκες έχουν καταγγείλει τον ηθοποιό και πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Χαικάλη: τέσσερις για σεξουαλική παρενόχληση και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και μία για απόπειρα βιασμού.

Για τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη, που κατήγγειλαν η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη, οι καταγγελίες, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, έχουν φτάσει τις 19.

Κι ενώ υπάρχουν αυτές οι βαρύτατες καταγγελίες για τον Χαϊκάλη, βγαίνει ο ίδιος με θράσος χιλίων πιθήκων και “εγκαλεί” τον πρωθυπουργό, ο οποίος απευθυνόμενος στον Τσίπρα: «Είναι πραγματικά χυδαίο να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να εκμεταλλευθεί όσα σοκαριστικά έρχονται στο φως, δίνοντάς τους κομματικό χρώμα. Ζήτησε κανείς ευθύνες από τον κ. Τσίπρα για τον κ. Χαϊκάλη που με την υπογραφή του τον διόρισε υπουργό; Του ζήτησε ευθύνες για τον κ. Κιμούλη που η κυβέρνησή του διόρισε σε θέσεις ευθύνης;».

Ζητάει και τα ρέστα ο θρασύς Χαϊκάλης
«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πολιτική αντιπαράθεσή του με τον κ. Τσίπρα δεν δίστασε να με κατονομάσει αφήνοντας ευθέως προσωπικές αιχμές για την ηθική μου ακεραιότητα. Επειδή κ. Μητσοτάκη δεν είμαστε όλοι ίδιοι και σε κάθε περίπτωση καταδικάζω απερίφραστα τους όρους της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Επειδή δεν έχω μέχρι σήμερα πληροφορηθεί από κανένα αρμόδιο όργανο τί ακριβώς μου προσάπτεται. Επειδή έχετε χρέος εκ της θέσεώς σας να προασπίσετε το κράτος δικαίου κι όχι να υιοθετείτε και να αναπαράγετε δήθεν καταγγελίες χωρίς να γνωρίζετε καν το περιεχόμενό τους. Σας καλώ όπως ανακαλέσετε τον φτηνό υπαινιγμό στο πρόσωπό μου, αλλιώς, διερωτώμαι, αν ο χαρακτηρισμός που θα ταίριαζε στην περίπτωσή σας είναι εκείνος του «κοινού συκοφάντη»; αναφέρει σε δήλωσή του ο Παύλος Χαϊκάλης.

Η σιωπή του Τσίπρα και του Καμμένου
Αξίζει να σημειωθεί η εύγλωττη σιωπή τόσο του Αλ. Τσίπρα, όσο και του Π. Καμμένου, αναφορικά με τις καταγγελίες εις βάρος του πρώην βουλευτή και πρώην υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη και του Γιώργου Κιμούλη τον οποίο είχαν διορίσει σε διάφορες θέσεις ευθύνης. Γιατί άραγε;

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα