Αγωνία για τον Κασίγιας

75

Διίστανται οι ιατρικές γνώμες για τον Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος υπέστη καρδιακό επεισόδιο ανήμερα την Πρωτομαγιά. Την ώρα που η Σάρα Καρμπονέρο έστελνε μέσω Instagram το συγκινητικό μήνυμά της, κάποιοι γιατροί άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στα γήπεδα ο 38χρονος τερματοφύλακας. «Όλοι φοβηθήκαμε. Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση και για τα μηνύματα σας. Όπως μου είπε ένας καλός μου φίλος σήμερα, η ζωή κάποιες φορές έχει έναν περίεργο τρόπο να μας υπενθυμίσει να απολαμβάνουμε κάθε της στιγμή», έγραψε η σύζυγος του Κασίγιας.

«Θα εξαρτηθεί από την θεραπεία. Στην εκτίμηση που θα γίνει, όχι μόνο σε συνθήκες ξεκούρασης, αλλά και άγχους, όπως σε φυσική άσκηση. Παίζει ρόλο και η θέληση του να συνεχίσει. Μόνο αν εξετάσει τους παραπάνω παράγοντες, ήρεμα και με συζήτηση θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει. Θα επανέλθει πάντως υγιής και αυτό είναι σίγουρο», δήλωσε ο γιατρός της Πόρτο, Νέλσον Πούγκα.

«Δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο με στεφανιαίο στεντ. Είναι αδύνατον, πόσο μάλλον για έναν τερματοφύλακα. Ο Ίκερ θα κάνει μια κανονική ζωή, αλλά δεν θα παίξει ξανά επαγγελματικά», παρενέβη στη δημόσια συζήτηση ο 64χρονος καρδιολόγος, Χουάν Αντόνιο Κορμπαλάν, άλλοτε διεθνής Ισπανός πλέι μέικερ.