Αγγελοπούλου: Οι δράσεις της Επιτροπής 2021 θα αφήσουν αποτύπωμα στο μέλλον

by news

Δράσεις και εκδηλώσεις για την επέτειο των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση θα γίνουν σε όλη τη διάρκεια του 2021, έτσι ώστε να υπογραμμιστεί ακόμη περισσότερο η σημασία αυτής της συμβολικής χρονιάς ως «Χρονιάς της Ελλάδας», ανέφερε η πρόεδρος της Επιτροπής, Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, σε συνέντευξή της στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.  

Όπως τόνισε η πρόεδρος της Επιτροπής, ήδη υλοποιούνται και προγραμματίζονται δράσεις για το υπόλοιπο της χρονιάς, ενώ βασικό μέσο για να μπορέσουν να χρηματοδοτηθούν ακόμη περισσότερες δράσεις και εκδηλώσεις αποτελεί το Νομισματικό Πρόγραμμα της Επιτροπής, μια μοναδική συλλογή συλλεκτικών νομισμάτων που αποτελούν ξεχωριστά ενθύμια της επετείου των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση.

«Μπορεί να έχουν περάσει κάποιες ημέρες από την 25η Μαρτίου, αλλά εμείς μόλις τώρα αρχίσαμε», ανάφερε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της Επιτροπής και πρόσθεσε: «Το 2021 είναι η χρονιά της Ελλάδας και θα την τιμήσουμε όλο το έτος».

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα