ΑΕΚ: Πληθαίνουν τα σενάρια αντικατάστασης του Χιμένεθ

15

Τα όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην πρόσφατη συνάντησή του με δημοσιογράφους για το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ πυροδότησαν νέα σενάρια αντικατάστασης του Ισπανού τεχνικού.
Η Ένωση έχει δικαίωμα να απαντήσει στον Χιμένεθ για το αν θα παραμείνει ή όχι στην τεχνική της ηγεσία μέχρι τις 10 Ιουνίου αφού τότε λήγει και το buy-out του συμβολαίου που υπάρχει με τον Ανδαλουσιάνο, ωστόσο όλα δείχνουν ότι η απόφαση έχει παρθεί και η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών θα ανακοινωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Οι άνθρωποι της Ένωσης ήδη κοιτάζουν τον επόμενο…
Είναι δεδομένο επίσης, πως υπάρχει μια προτίμηση στην Ιβηρική Χερσόνησο (Ισπανία – Πορτογαλία) και έχουν γίνει διερευνητικές επαφές με προπονητές – υποψήφιος στόχους, που έχουν προταθεί ή εντοπιστεί από τους ανθρώπους της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.
Το ζητούμενο για τον Δ.Μελισσανίδη είναι να προσληφθεί ένας προπονητής που θα βοηθήσει την ΑΕΚ να παίξει ποδόσφαιρο δημιουργίας και να πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο για να βλέπει καλό ποδόσφαιρο.
Ο Χιμένεθ (το όνομα του οποίου συνδυάστηκε με την μεγαλύτερη επιτυχία της ΑΕΚ την τελευταία 25ετία, δηλαδή την κατάκτηση του πρωταθλήματος) έχει κι αυτός τις δικές του απαιτήσεις για μεταγραφές, ωστόσο από την άλλη πλευρά φαίνεται ότι ο διοικητικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων» θεωρεί ότι ο Ισπανός προπονητής έχει «ταβάνι» ως προς την προσφορά του και ήδη το έχει φτάσει.
Γι αυτό αναζητείται ήδη –όπως φαίνεται ήδη- η διάδοχη κατάσταση…

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr