Άδωνις για “Σαράφη”: Για ποιο λόγο ο Τσίπρας υπερασπίζεται έναν καταζητούμενο;

by Manifesto

Φωτιά και λάβρα είναι στις δηλώσεις του ο Αδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την εξαφάνιση του κουκουλοφόρου μάρτυρα “Μάξιμου Σαράφη”, καθώς και για την απλόχερη στήριξη που έσπευσε να του δώσει ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Τσίπρας πρέπει να εξηγήσει για ποιο λόγο βγήκε χθες να υπερασπιστεί έναν φυγά, έναν καταζητούμενο από την αστυνομία και να αναγκάσει και το κόμμα του να κάνει το ίδιο σχολίασε» την Τετάρτη στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης εκτίμησε ότι ο κ. Τσίπρας φοβάται ότι αν εξεταστεί ο «Μάξιμος Σαράφης» θα αρχίσει να μιλάει, και μπορεί να μπλέξει διάφορους του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόσθεσε ότι για την χθεσινή διαδικασία ήταν ενήμερος και ο Άρειος Πάγος.

«Οι προστατευόμενοι μάρτυρες φοβούνται την εξέταση. Εμείς θέλουμε την φυσική τους παρουσία δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ Θάνος Πλεύρης μέλος της προκαταρκτικής. Πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει την πλήρη ταύτιση με τους προστατευόμενους μάρτυρες θεωρώντας ότι δεν πρέπει να εξεταστούν.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα