Αδιαμφισβήτητη η κυριαρχία Μητσοτάκη

45
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αδιαμφισβήτητη αναδεικνύεται η κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη στις δύο δημοσκοπήσεις, της Pulse και της ALCO, που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ΣΚΑΪ και OPEN TV αντίστοιχα, αναφορικά με το πώς οι πολίτες αντιμετωπίζουν την πανδημία του κορωνοϊού καθώς και τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την αντιμετώπισή του. Είναι χαρακτηριστικό πως η αποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη άγγιξε το 80% των πολιτών σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ στήριξης πρωθυπουργού.

Εκεί δε που τερμάτισε το κοντέρ ο Κ. Μητσοτάκης κι ανέδειξε το αβυσσαλέο χάσμα που τον διακρίνει με τον Αλέξη Τσίπρα, ήταν αναφορικά με την καταλληλότητα ως πρωθυπουργού. Σε αυτή την… κατηγορία ουσιαστικά δεν είχε αντίπαλο καθώς έφτασε το 53% από 45% πριν από ένα μήνα ενώ ο Αλ. Τσίπρας κατακρημνίστηκε στο φτωχό 22% από 26% αντίστοιχα. Τι άλλο να πει κανείς…

Τέλος, κοινή συνισταμένη των δύο δημοσκοπήσεων αποτέλεσε- με συντριπτικά ποσοστά των πολιτών- η αποδοχή των κυβερνητικών επιλογών και ιδιαίτερα η στάση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τόσο για τον περιορισμό των μετακινήσεων όσο και για τα μέτρα για την στήριξη της οικονομίας και των εργαζομένων.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr