Με 2 ακόμη απορριμματοφόρα και καφέ κάδους συλλογής βιοαποβλήτων ενισχύθηκε σήμερα ο εξοπλισμός ανακύκλωσης του Δήμου Βριλησσίων, στο πλαίσιο του δεύτερου κύκλου διανομής ειδικού εξοπλισμού από την Περιφέρεια Αττικής.

Την παράδοση του εξοπλισμού στον δήμαρχο Ξ. Μανιατογιάννη και τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Α Μαυραγάνη πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, συνοδευόμενος από τους αντιπεριφερειάρχες Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος και πρόεδρο του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), Β. Κόκκαλη, Βόρειου Τομέα, Λ. Κεφαλογιάννη και Μεταφορών, Β. Γιαννακόπουλο.

Ο περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο στη διαδικασία διανομής αλλά και την άριστη συνεργασία με τους δήμους της Αττικής.

Συνεχάρη τον δήμαρχο Ξένο Μανιατογιάννη για το δήμο ο οποίος έχει πρωτεύσει στη διαχείριση των απορριμμάτων και στα ζητήματα της ανακύκλωσης, επισημαίνοντας ότι «η συνεργασία της αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Περιφέρεια Αττικής και ΕΔΣΝΑ συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να ενισχυθούν οι δήμοι με υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα και εξοπλισμό προκειμένου να ενισχυθεί το πρόγραμμα συλλογής βιοαποβλήτων».