Το μερίδιο που του αναλογεί για την εικόνα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ανέλαβε με ανάρτησή του ο Νίκος Βακάλης. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, μάλιστα, υπογραμμίζει ότι η αξιοπρέπεια πρέπει να υπερισχύσει του εγωισμού.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Βακάλη.

«Ο εγωισμός είναι ένα κακό χαρακτηριστικό του εαυτού μας και πρέπει να το καταπιέζουμε. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με το κοινό καλό, πόσο μάλλον όταν αφορά Εθνική ομάδα. Και όταν δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ένας Έλληνας (κυριολεκτικά), που να στηρίζει την λογική σου, τότε κάτι δεν πάει καλά (δεν ψιχαλίζει) και η αξιοπρέπεια πρέπει να υπερισχύσει του εγωισμού.

Σε ότι με αφορά, ζητώ συγγνώμη για το μερίδιο ευθύνης μου. Πίστευα μέχρι και πριν τα 2 παιχνίδια ότι είναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να αναστήσει την ομάδα σ’ αυτή την χρονική περίοδο. Αλλά δεν μπορεί να έχουν όλοι οι υπόλοιποι άδικο κ εγώ όχι. Και κρινόμαστε όλοι από το αποτέλεσμα», έγραψε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ.

Στο πάρκο Γουδή πραγματοποιείται από το μεσημέρι της Τετάρτης σύσκεψη για το μέλλον της Εθνικής. Με τον Ευάγγελο Γραμμένο να ‘ναι στριμωγμένος για την προσωπική επιλογή του Άγγελου Αναστασιάδη, τον οποίο αμφισβητούν πλέον αρκετοί σύμβουλοι της ΕΠΟ.