Η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ κάλεσε σε συνάντηση της βασιλικής οικογένειας τη Δευτέρα (13/1) προκειμένου να συζητηθεί η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν, να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.

Η βασίλισσα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο Δούκας του Κέιμπριτζ και ο πρίγκιπας Χάρι θα συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον στο Σάντριγνκαμ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sky News και του Observer.

Η Μέγκαν, που βρίσκεται στον Καναδά μαζί με τον γιο της Άρτσι, αναμένεται να συμμετάσχει στη συνάντηση μέσω τηλεφώνου αν το επιτρέψει η διαφορά της ώρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές.

Τελεσίγραφο από την Ελισάβετ

Αυστηρό τελεσίγραφο 72 ωρών, για να σκεφτούν εκ νέου αν θέλουν να παραιτηθούν έδωσε στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ η βασίλισσα Ελισάβετ, που είναι έντονα δυσαρεστημένη από την απόφαση του εγγονού της και της συζύγου του να γυρίσουν την πλάτη στη βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με την dailymail, το τελεσίγραφο έρχεται ενώ ο πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζεται να διαπραγματευτεί το Megxit με τη βασιλική οικογένεια και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται ήδη στον Καναδά με τον γιο τους Άρτσι.

Την ίδια ώρα, η φημολογία για το εάν οι Σάσεξ θα ζήσουν μόνιμα στον Καναδά συνεχίζεται. Ωστόσο, ο πρίγκιπας Χάρι ευελπιστεί ότι θα έρθει σε συμφωνία με την οικογένειά του, που εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια για τον τρόπο που ανήγγειλε την παραίτησή του από τα καθήκοντά του.

Πέραν της βασίλισσας, που έδωσε το τελεσίγραφο, ο πρίγκιπας Κάρολος από την πλευρά του, θέλει να βρεθεί μια λύση που θα ευχαριστεί και τις δύο πλευρές. Ωστόσο, φέρεται είναι διατεθειμένος να στηρίξει τον γιο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρίγκιπας Χάρι πιθανότατα θα πάει και εκείνος στον Καναδά την επόμενη εβδομάδα για να είναι με τη γυναίκα του και τον γιο του

«Οι διαβουλεύσεις βαίνουν καλώς»

Σε μαραθώνιο εξελίσσονται οι συζητήσεις σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια του βρετανού πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με βασιλική πηγή, οι διαβουλεύσεις βαίνουν καλώς και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί εντός ημερών και όχι εβδομάδων.

Χθες, αξιωματούχοι πέρασαν όλοι μέρα σε παρασκηνιακές συναντήσεις για το νέο καθεστώς του ζευγαριού. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στόχος είναι να υπάρξει άμεσα συμφωνία εντός των ημερών. Μάλιστα, οι αξιωματούχοι συμβουλεύτηκαν την βρετανική και την καναδική κυβέρνηση για το ζήτημα του μέλλοντος του ζευγαριού.

Η… τελευταία εξέλιξη που μεταδίδουν είναι ότι ενώ ο πρίγκιπας Χάρι σκόπευε να βρεθεί άμεσα στο πλευρό της γυναίκας του, η οποία πλέον βρίσκεται στον Καναδά, τελικά θα παρατείνει την παραμονή του στη Βρετανία.

Πάνε για κέρδη!

Σύμφωνα με άρθρο του βρετανικού μέσου skynews, το οποίο παρουσιάζει απόψεις ειδικών, το ζευγάρι θα μπορούσε να αποκτήσει εντυπωσιακά μεγάλη περιουσία στη νέα του ζωή. Η περιουσία τους θα μπορούσε, μάλιστα, να ξεπεράσει εκείνη των Ομπάμα και Μπέκαμ.

Με μια πρώτη ανάγνωση δεν είναι εύκολο να καταλάβει κανείς το μέγεθος του κέρδους που θα αποκομίσουν οι Σάσεξ.

Αναλυτές όμως εξηγούν ότι το ζευγάρι θα μπορούσε εύκολα να αποκομίσει μέχρι και 500 εκατομμύρια λίρες στον πρώτο μόλις χρόνο της οικονομικής ανεξαρτησίας του.

Η απάντηση εντοπίζεται σε δύο λέξεις: πριγκιπική φήμη.

Η Μέγκαν και ο Χάρι «κουβαλούν» το δυνατό χαρτί της διασημότητας, ένα χαρτί που θυμίζει γνωστή μάρκα, διεθνώς αναγνωρισμένη και ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό.

«Οι Σάσεξ θα ξεπεράσουν κατά πολύ σε κέρδη τον Κάρολο»

Το επόμενο ερώτημα που ανακύπτει; O τρόπος με τον οποίο θα αντλήσουν κέρδη.

Πηγές εσόδων για Χάρι και Μέγκαν πιθανόν να αποτελέσουν η μόδα, οι ομιλίες, ενώ δεν αποκλείεται να ιδρύσουν και δική τους εταιρεία παραγωγής.

Διόλου απίθανο τα κέρδη τους να ξεπεράσουν εκείνα του πρίγκιπα Καρόλου, τα οποία υπολογίζονται στις 100 με 200 εκατομμύρια λίρες το χρόνο.

Σύμφωνα, δε, με τον εμπειρογνώμονα λιανικής, Άντι Μπαρ, στην ιστοσελίδα παρακολούθησης τιμών Alertr.co.uk, οι Σάσεξ θα αποτελέσουν την πιο διάσημη φίρμα στον κόσμο, αφήνοντας πίσω τα γνωστά ζευγάρια Μπέκαμ, Ομπάμα και Γκέιτς.

Ο αναλυτής επισημαίνει, ακόμη, ότι η επιρροή του ζευγαριού είναι ήδη ασύλληπτα ισχυρή ανά τον κόσμο.

«Φαντάζομαι ότι θα δανείζουν τα ονόματά τους ακόμη και σε καμπάνιες», υποστηρίζει ο κ. Μπαρ, ο οποίος σημειώνει ότι τον Δεκέμβριο το όνομα «Sussex Royal» απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη φήμη, καθώς κυκλοφόρησε σε 100 προϊόντα από σημειωματάρια μέχρι κάλτσες.

«Sussex Royal όπως Louis Vuitton»

Oι Σάσεξ, κατά τον Άντι Μπαρ, θα γίνουν τόσο γνωστό brand εφάμμιλο με την πολυτελέστατη μάρκα Louis Vuitton. Και αυτό γιατί οι γαλαζοαίματοι αποπνέουν άερα μυστηρίου, σύμφωνα με τον κ. Μπαρ.

Όπως υποστηρίζει πάντως, ο αρχισυντάκτης του μέσου True Royalty TV, Νικ Μπούλεν, οι Σάσεξ έχουν να αντιμετωπίσουν και προκλήσεις προτού αποκτήσουν την «απόλυτη περιουσία».

Ο λογαρισμός στο Instagram, που έχουν από κοινού Μέγκαν και Χάρι, ακολουθείται από 10 εκατομμύρια χρήστες τη στιγμή που ο λογαρισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σχεδόν 200 εκατομμύρια ακολούθους.