Με ανθρώπους του Ομίλου, δηλαδή από «ΝΕΑ» και «Βήμα» πρόκειται να στελεχωθεί το πρόγραμμα του νέου διαδικτυακού καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη που ακούει στο όνομα Οne TV.

Το κανάλι θα έχει πρόγραμμα από το μεσημέρι και μετά μέχρι και το βράδυ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στο εγχείρημα συμμετέχει ο Ανδρέας Παναγόπουλος, ο οποίος μέχρι το 2015 ήταν Διευθυντής Ειδήσεων στον ΑΝΤ1, ενώ τη θέση της Πόπης Τσαπανίδου έχει αναλάβει μετά την αποχώρησή της ο Σταμάτης Μαλέλης.

Το απογευματινό μαγκαζίνο θα παρουσιάζει από τις 18.30 μέχρι και τις 20.00 ο Γιώργος Παπαχρήστος έχοντας στο πλευρό του την Τζίνα Μοσχολιού, ενώ το κεντρικό δελτίο στις 20.00 πρόκειται να αναλάβει ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο που προέκυψε μετά από τα δοκιμαστικά που έγιναν.

Επίσης, τη δική του εκπομπή θα αναλάβει ο Δημήτρης Δανίκας στο κανάλι, ενώ ο Γιάννης Πρετεντέρης στην πρώτη αυτή φάση του νέου εγχειρήματος έχει ζητήσει να μην έχει ανάμειξη. Ωστόσο, σκοπεύει να ξαναμπεί στην ενεργό τηλεοπτική δράση όταν θα βγει στον αέρα με το καλό το κανάλι με την άδεια πανελλαδικής εμβέλειας αναλαμβάνοντας χρέη σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Τα πλατό έχουν στηθεί μέσα στα γραφεία των δυο εφημερίδων στη Συγγρού.
Τίνα Μεσσαροπούλου