Επίσκεψη στο νόμο Λασιθίου έκανε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Κώστας Δέρβος. «Το Λασίθι», είπε ο κ. Δέρβος, «είναι μια πανέμορφη γωνιά της Ελλάδος που διακρίνεται για τους φιλόξενους κατοίκους του».

Ο κ. Δέρβος τόνισε, όμως, ότι «οι πρόσφατες καταστροφές στο Λασίθι αποδεικνύουν ότι και μια κυβέρνηση που να βοηθά με πράξεις, υποδομές και ευκαιρίες, κάτι που μπορεί και θέλει να εξασφαλίσει η Νέα Δημοκρατία».

Με την άφιξή του, επισκέφθηκε τη Νεάπολη, όπου συναντήθηκε με κομματικά στελέχη και περιηγήθηκε στο κέντρο και τις επιχειρήσεις της πόλης.

Αμέσως μετά, μετέβη στον ‘Αγιο Νικόλαο, την πρωτεύουσα του νομού και πραγματοποίησε συνάντηση με το Δήμαρχο ώστε να ενημερωθεί επαρκώς για τα τοπικά ζητήματα.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης (ΑΣΤΕΚ) και πριν την αναχώρησή του από τον ‘Αγιο Νικόλαο, έκανε βόλτα στο κέντρο της πόλης και συνομίλησε με ανθρώπους της περιοχής.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής πήγε και στην Ελούντα και από εκεί επισκέφθηκε με καραβάκι τη Σπιναλόγκα, πραγματοποιώντας ξενάγηση στο ιστορικό αυτό νησί.

Η περιοδεία του κ. Κώστα Δέρβου στην Κρήτη ολοκληρώθηκε με ομιλία του σε στελέχη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας στον ‘Αγιο Νικόλαο.