Ήταν μόνο θέμα χρόνου η δημοφιλής τραγουδίστρια Ρίτα Όρα και ο σχεδιαστής υποδημάτων Τζουζέπε Ζανότι να συνεργαστούν .
Έτσι και αλλιώς , ο Ζανότι είναι ο αγαπημένος των μεγαλύτερων σταρ της μουσικής παγκοσμίως, καθώς συνεργάζεται μαζί τους (πιο πρόσφατα οι Τζένιφερ Λόπεζ και ο Ζάιν Μάλικ) έτσι και η Όρα, 28 ετών, φόρεσε προσαρμοσμένα σχέδια που είχε δημιουργήσει για την τελευταία της βρετανική περιοδεία.
Η συλλογή περιορισμένης έκδοσης «Giuseppe for Rita Ora», που περιλαμβάνει stilettos, μπότες και πέδιλα, ξεκίνησε την Πέμπτη στην μπουτίκ Saks Fifth Avenue στο Beverly Hills και προβάλλει την κοινή αγάπη του δίδυμου για ψηλά παπούτσια και κοσμήματα, αφού όλα σχεδόν τα σχέδια έχουν διακοσμηθεί από αλυσίδες. Οι τιμές κυμαίνονται από $ 895 έως $ 1.995 δολάρια και ήδη έχουν γίνει ανάρπαστα.
«Ήθελα να δημιουργήσω μια σειρά από στιλάτα παπούτσια που αντιπροσωπεύει τις τρεις διαφορετικές όψεις της Ρίτα: την γοητευτική της πλευρά, την αβίαστη και φυσική πλευρά και την κουλ», εξηγεί ο Ζανότι σε δελτίο τύπου.
Η Ρίτα Όρα δήλωσε ότι η άνεση ήταν επίσης μια απαίτηση της, ως προς τον σχεδιασμό των παπουτσιών. Ωστόσο, η ποπ σταρ δήλωσε ότι ελπίζει να δημιουργήσει ένα αθλητικό παπούτσι, για να προσθέσει στη προσωπική συλλογή της με 500 ζευγάρια παπούτσια και χωρίς αμφιβολία θα μπορούσε να τα φορέσει κατά τη διάρκεια των επερχόμενων εκδηλώσεων του τουρ της με όνομα «Phoenix».