Στο στόχαστρο του βουλευτή Χανίων, Παύλου Πολάκη μπήκε ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης με αφορμή πως η θέση του Διευθυντή της Πανεπιστημιακής Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αττικό, κατόπιν απόφασης εκλεκτόρων, δεν πήγε στον εκλεχτό του... «αψύ» Σφακιανού, με αποτέλεσμα να βγάλει μία ανακοίνωση, με το γνωστό ύφος της λασπολογίας και της συκοφαντίας. 

Ο κ. Πολάκης στοχοποιεί τον Υπουργό Παιδείας κ. Πιερρακάκη καθώς και τον Πρύτανη του ΕΚΠΑ κ. Σιάσο, για το παραπάνω ζήτημα, μόνο και μόνο επειδή η θέση πήγε σε πρόσωπο... που δεν άρεσε στον βουλευτή Χανίων..

Πιο συγκεκριμένα, στις 08/05/2024 συνεδριάζει το εκλεκτορικό σώμα προκειμένου να αποφασίσει για τη θέση του Διευθυντή της Πανεπιστημιακής Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αττικό. Για τη συγκεκριμένη θέση, ένας από τους δυο υποψηφίους είναι ο κ. Βραχνής.

Προσπάθεια παρέμβασης στο πανεπιστημιακό αυτοδιοίκητο 

Μετά από έναν παροξυσμό, με διαδοχικές επιθέσεις εναντίον του κ. Βραχνή και του κ. Σιάσου, επιχειρεί άκομψη και ωμή προσπάθεια παρέμβασης του στο πανεπιστημιακό αυτοδιοίκητο, ρίχνοντας τα βέλη του προς τον κ. Πιερρακάκη.

Όπως σημειώνει «κ. Πιερρακάκη, πλέον δεν μπορείς να επικαλεστείς άγνοια για το θέμα. Θα πρέπει άμεσα να ακυρωθεί η υποψηφιότητα του κ. Βραχνή και φυσικά το ΕΚΠΑ θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην απόλυση του (η οποία θα έπρεπε να έχει γίνει από το 2020).

Σε αντίθετη περίπτωση έχεις και εσύ προσωπική ευθύνη για το θέμα, όπως και ο πρύτανης του ΕΚΠΑ, ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής και τα μέλη του Εκλεκτορικού σώματος που θα συνεδριάσουν!