Κάποιοι έβαζαν στοίχημα ότι οι «καρδούλες» που μοίραζε η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν θα κρατούσαν πολύ: Δικαιώθηκαν!

Η πλέουσα πρόεδρος της Πλεύσης προφανώς δεν έχει σχέση με την Ελευθερία, αλλά όπως αποδεικνύει σε κάθε εμφάνισή της δεν έχει σχέση και με αυτό που κατ’ ευφημισμό λέγεται «προοδευτικός χώρος».

Όσοι πιστεύουν ότι επειδή το δηλώνει και είναι δεν έχουν παρά να θυμηθούν τα έργα και τις… νύχτες της ως προέδρου της βουλής τα χρόνια της πρώτης φοράς αριστερά. Και αυτόν τον εαυτό της τον έβγαλε στη βουλή χαρακτηρίζοντας «μαύρο» τον παριστάμενο υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη.

Ειλικρινά όταν είπε 17 φορές τη λέξη «ξανά» λυπήθηκα όσους δεν είχαν την ετοιμότητα να φύγουν από την αίθουσα προκειμένου να αποφύγουν να υποστούν το βασανιστήριο να την ακούσουν.

Σε κάθε περίπτωση δεν περιμέναμε κάτι ποιοτικότερο από τη Ζωή (η οποία ειρήσθω εν παρόδω έχει τόση δημοκρατική ευαισθησία ώστε αντικαθιστά τους εκλεγμένους βουλευτές με διορισμένους από την ίδια), αντιθέτως μας εξέπληξε που άργησε σχετικά να εκδηλωθεί και να ξαναγίνει η αλήστου μνήμης πρόεδρος που λόγω και έργω από τη θέση της απαξίωσε το κοινοβούλιο.

Εμφανώς η Ζωή πιστεύει ότι με το να κάνει τη… Ζωή δύσκολη στους βουλευτές της αντιπολίτευσης θα αυξήσει τα ποσοστά της Πλεύσης. Δεν αποκλείεται μια και ο χώρος που πλέει- όσο πλέει- διακρίνεται για τη θολότητα των υδάτων του. Άλλωστε το ύφος της συνάδει απολύτως με τα γούστα των «αγανακτισμένων» και ως εκ τούτου είναι φυσιολογικό οι λαϊκιστές να έχουν και μια επιπλέον επιλογή πέραν του ΣΥΡΙΖΑ, του «Ανδρουλακηδικού» ΠΑΣΟΚ, του Βελόπουλου και της Νίκης. 

Και μια παρατήρηση: Μετά τον κ. Φάμελλο, τον κ. Ανδρουλάκη, και η κ. Κωνσταντοπούλου «απαγόρευσε» στον κ. Μητσοτάκη να αναφέρεται στον Ελευθέριο Βενιζέλο! Παιδιά χαλαρώστε γιατί παρήλθαν οι καιροί που το ΠΑΣΟΚ και οι «λοιπές προοδευτικές δυνάμεις» φορούσαν το φερετζέ του Ελ. Βενιζέλου προκειμένου να ψαρέψουν κεντρώες ψήφους. Οι κεντρώοι, οι φιλελεύθεροι και οι δεξιοί δημοκράτες δεν μασάνε ταραμά.

Easy Writer